sparitual

A SpaRitual® TÖRTÉNETE

A mai rohanó és egyre összetettebb világunkban könnyű megfeledkezni arról, ami igazán fontos. A SpaRitual hisz abban, hogy a lassítás az út a felvilágosodás felé, és elkötelezett olyan fenntartható termékek megalkotásában, amelyek nyugtatnak, táplálnak és kialakítják a kapcsolatot az elme, a test és a lélek között. Csak egy időtől, irigységtől és hiúságtól mentes helyen ismerhetjük meg önmagunkat. Ez az a hely, ahol megtaláljuk a Slow Beauty®-t. A SpaRitual spa termékeket és erőforrásokat biztosít ahhoz, hogy bárki kialakíthassa és fenntarthassa saját Slow Beauty gyakorlatodat. A SpaRitual hisz abban abban, hogy amit a testünkre kenünk, ugyanolyan fontos, mint amit testünkbe juttatunk. A test kezelő termékeik a világ minden tájáról származó növényi alapanyagokból készülnek, melyek közül számos speciális forrásból, válogatott növényekből származik, Fair Trade és organikus gazdaságokból. A körömlakkjaik 100 %-ban növényi eredetűek és DBP, toluol, kámfor, formaldehid és formaldehid származékoktól mentesek. Minden SpaRitual termék felelősen csomagolt és olyan dizájnnal van ellátva, amely fokozza a multiszenzoros élményt. A test kezelések és körömlakkok 4 egyedülálló Slow Beauty Állomást fednek le. Minden állomás egy jellemző illat és színvilággal rendelkezik, ami segít kialakítani a multiszenzoros Slow Beauty élményt.

„Hagyd hátra a rohanó világot és csatlakozz hozzánk. Legyél SpaRitualista. Lassú Szépség egy Felgyorsult Világnak.”

SHEL PINK

A SpaRitual® Alapítója & Slow Beauty® Úttörője

Az életmód futurista Shel Pink először 2004-ben, a SpaRitual megalapításával és piacra dobásával vonta magára a spa iparág figyelmét. Egy felvilágosult fogyasztó tiszta képével a fejében alkotta meg a márkát, amely tiszteleg a spa tradíciók elmét, lelket és testet együttesen ápoló hagyománya előtt. Shel édesanyja egész gyerekkorában előtérbe helyezte az egészséges életmód, a rendszeres masszázs, az alternatív gyógyászat és a káros környezeti tényezők csökkentésének fontosságát. Shel már évtizedekkel a „holisztikus” trend megjelenése előtt ezt az életmódot élte. Az egyetem alatt megismerkedett a jógával, a meditációval és az Ayurveda alapjaival.

Shel nagyon hamar észrevette, hogy határozott igény van egy olyan márka megalkotására, ami valódi kommunikációt indíthat arról, hogy mi az igazi szépség. A SpaRitual elkötelezett olyan multiszenzoros, fenntartható termékek megalkotásában, amelyek speciális növényi eredetű, a világ minden tájáról származó alapanyagokból készülnek, külön hangsúlyt fektetve arra, hogy az alapanyagok Fair Trade és organikus művelésből származzanak. Test kezelő készítményeik biológiailag lebomlók és szintetikus színezékektől, petrolkémiai anyagoktól és parabéntől mentesek. „Folyamatosan keresni fogjuk az olyan megoldásokat, amelyek biztosítják, hogy termékeink az embereknek és a környezetnek egyaránt jót tesznek.”

SLOW BEAUTY

A márka megalapítása, amely kielégíti az elme, a test és a lélek minden igényét csak a kezdet volt. Shel legbelül érezte, hogy amire valójában szükségünk van, az nem más mint alapvetően megváltoztatni az egészségünkről, szépségünkről és teljes jólétünkről megalkotott képet. Az elmúlt 150 évben a nők egy zsarnoki és termék-centrikus kapcsolata kerültek a szépséggel. Az „öregedés-elleni” koncepció elfogadásával valójában önmagunkkal kerültünk háborúba. Vissza kell utasítanunk ezt a fogalmat és saját valónk legmagasabb szintű ünneplésére kell összpontosítanunk. Ebben a felfogásban a szépség élményét az idő szorításától és a szociális nyomástól függetlenné tehetjük. Felfedezve a lehetőséget, hogy a kronológikus öregedés elavult koncepció, új nyelvre, új forrásokra és új élményekre van szükségünk.

Ez a Slow Beauty. Fordíts hátat a modern világ rohanó ritmusának.A sebességtől való függésünk tarthatatlan. Ha a gondolkodásmódunkat a gyors javítások illúziójáról, az invazív sebészi beavatkozásokról és a tökéletesség illúziójáról elmozdítjuk, akkor megkapjuk az öröm, a spontaneitás, a mélység és az életerő felfedezésének szabadságát. A Slow Beauty befogadásával elkezdhetjük az olyan új utak felfedezését, amelyek jelentős változást hoznak életmódunkban és amelyeknek köszönhetően sokkal autentikusabban élhetjük életünket.

Terms and Conditions Privacy policy Adatvédelmi tájékoztató FAQ About us Contact us FACEBOOK