Sally Hansen: több mint 50 év innovatív szépség

A szépség nem csak egy bájos arcot vagy egy jól összerakott outfit-et jelent. A szépség egy belülről jövő, magabiztosságot sugárzó érzés, amely sok esetben az apró részletek tökéletesítésének eredménye – vallotta ezt az ízig-vérig amerikai nő, Sally Hansen. Ő alapította azt a köröm- és kézápolási márkát, amelynek különböző termékeiből ma két percenként adnak el egyet az Egyesült Államokban.

A Sally Hansen márka története

A márka kialakulásának kezdete az 1950-es évekre tehető, amikor Sally Hansen és vegyész férje kifejlesztette a Hard as Nails körömvédő formulát. Az elsőként értékesített "üvegbezárt körömklinika" azóta is a körömápolás vezető márkájává vált. A brand filozófiájának legfontosabb elemei közé tartozik a fogyasztók teljeskörű informálása, a praktikus és magas minőségű termékek kifejlesztése.

Napjainkban a márka minden körömápolási problémára megoldást nyújt, valamint további széles termékpalettájával biztosítja a legújabb manikűr és pedikűr kezelési technikákat.

Sally Hansen sikere nem véletlen, hiszen termékeivel nők ezreit inspirálja arra, hogy tökéletesítsék külsejüket, hozzák ki magukból a lehető legtöbbet és magabiztosságukkal kápráztassák el a világot. Sally Hansen szerint nem kell ahhoz folyamatosan szalonokba járni, hogy egy nő ápolt és sugárzó legyen, csak meg kell találnia azokat a termékeket, amelyekkel könnyedén és kreatívan tud bánni, amelyek segítségével otthon is gyönyörű körmöket és ápolt kezeket varázsolhat magának.

Terms and Conditions Privacy policy Adatvédelmi tájékoztató FAQ About us Contact us FACEBOOK