marianila

BEMUTATKOZIK A MARIA NILA

Örömmel mutatjuk be a Maria Nilát, a svéd, professzionális hajápoló márkát, amely 100%-ban vegán és cruelty-free termékeket kínál.

A márkát 1999-ben Ann és Ulf Wikström alapította, a nevét Ann dédmamájáról kapta, aki 100 évvel ezelőtt Svédország északi részén lakott. A hegyvidéken élő Maria Nila természetes összetevőkből, a környezetet tiszteletben tartva készítette el saját szépségápolási termékeit – innen erednek a márka gyökerei, a természet és a környezetünk szeretete, illetve védelme pedig a mai napig fontos szerepet játszik a cég filozófiájában.

A szulfát- és parabénmentes, magas minőségű vegán összetevőkből készült termékeket Svédországban fejlesztik és készítik, az egyes kollekciókban hajápoló, színező és styling termékeket találhatunk.

Az állatbarát és 100%-ig cruelty-free, vegán termékeket a The Vegan Society, a Leaping Bunny és a PETA is biztosítja, melyek mind nagy nemzetközi állatvédő szervezetek. A márka hisz abban, hogy az állatok mellett a környezetünkre, az éghajlatunkra is ügyelnünk kell, épp ezért a termékek csomagolása és szállítása is klíma-kompenzált. A Maria Nila a Plan Vivo, a Taking Root és a Zeromission szervezetekkel karöltve dél-amerikai farmerek számára nyújt anyagi segítséget abban, hogy fákat ültessenek a ki nem használt földjeikre, ezáltal az erdők megtartására és újjáteremtésére ösztönözve őket.

Ha a Maria Nila termékeit választod, akkor nemcsak a legjobb minőségű összetevőkkel ápolhatod a tincseidet, hanem az állatokra és a környezetedre is vigyázva támogatod egy fenntarthatóbb és kedvesebb világ születését.

FEDEZD FEL A MARIA NILA VEGÁN KOLLEKCIÓIT

CARE & STYLE | COLOUR & REFRESH | STYLE & FINISH

Terms and Conditions Privacy policy Adatvédelmi tájékoztató FAQ About us Contact us FACEBOOK