BEMUTATKOZIK A 007 FOR WOMEN III

Egy csábító új illat, melyet hosszan tartó összetevőkkel terveztek

2017. október: A 007 for Women I és II sikerét követően a 007 Fragrances egy új női illatcsalád bevezetését jelenti be: 007 for Women III.

A 007 for Women III Eau de Parfum a 007 for Women termékcsalád ékköve. Az erőteljes, hosszan tartó összetevőkkel tervezett 007 for Women III tökéletesen egészíti ki a 007 for Women kollekciót.

AZ ILLAT

Ez az új érdekes és sokoldalú Eau de Parfum teljessé teszi a 007 for Women trilógiát, ugyanabban a virágos, keleties tartományban maradva, mint a Women I és II, de olyan tartós összetevőkkel tervezték, melyek az idő folyamán fedik fel magukat.

Az illat a Papaya és a Fűszeres Ananász, szikrázó, gyümölcsös jegyeivel nyit. A szívillatban az Ylang-ylang, Frangipani Illatnyom és a Napsütötte Virágok Akkordjának sugárzó és mindent körülölelő virágos jegyei bomlanak ki.

Mindeközben a meleg, gazdag alapillatot az érzéki Szantálfa, Ámbrás Illatjegyek, Laoszi Benzoin és Frakcionált Pacsuli vezeti.

AZ ÜVEG

A 007 for Women III sötét bíbor üvegén a csiszolt gyémánt mintája jelenik meg, amely kaleidoszkópszerű hatást hoz létre, ahogy a rajta megtörő fényt szikrázva szórja szét. A külső csomagolást a bíbor sötét árnyalata jellemzi, melyen feltűnően jelenik meg az ikonikus 007-es fegyver logó. A KAMPÁNY

A kampány képvilágát sötét, baljós cselszövés itatja át, az üveg mély bíbor színével játszva, ismét Caterine Murino főszereplésével.

A TV hirdetés ékesszólóan mutatja be, ahogy a 007 for Women III illat megtestesíti az ikonikus Bond Nő karakterét, titokzatos vonzódást közvetítve, dinamikus és feltűnő képek sorozatán át. Az illat dús és erőteljesen nőies esszenciája könnyed eleganciát, erős személyiséget és egy másik világba való menekülés illatálmát vetíti ki – melyet William Bartlett és Daniel Kleinman érzéki képei keltenek életre – azé a csapaté, amely az utóbbi idők több ikonikus és azonnal felismerhető 007-es főcíme mögött áll.

007 for Women III

A VÁLASZTÉK - Ajánlott fogyasztói ár:

A Coty Inc-ről:

A Coty a világ legnagyobb szépségipari cégeinek egyike, körülbelül 9 milliárd USA dollár bevétellel. Célja, hogy ünnepelje és felszabadítsa fogyasztói szépségének sokféleségét. Erős vállalkozói öröksége vezető szépségmárkák ikonikus portfolióját hozta létre. A Coty világelső a parfümpiacon, erős második a professzionális hajszínezés és formázás területén és harmadik a sminkkozmetikumok terén. A Coty három részleget üzemeltet – Coty Consumer Beauty, amely a sminkkozmetikumokra, bolti hajszínező és formázó termékekre, a testápolásra és a széles körben terjesztett parfümökre koncentrál, olyan márkákkal mint a COVERGIRL, a Max Factor és a Rimmel; A Coty Luxury, mely presztízs illatokra és bőrápolásra koncentrál, olyan márkákkal mint a Calvin Klein, a Marc Jacobs, a Hugo Boss, a Gucci és a philosophy; és a Coty Professional Beauty, melynek fókuszában a szalontulajdonosok és haj- és körömszakértők kiszolgálása áll, olyan márkákkal, mint a Wella Professionals, a Sebastian Professional és OPI. A Coty-nak világszerte körülbelül 20 ezer munkatársa van, termékeit több mint 130 országban értékesítik. A Coty és márkái elkötelezettek a társadalmi felelősségvállalás számos területe iránt ugyanúgy, mint a környezeti hatás minimalizálására. További információkért a Coty Inc.-ről, kérjük, keresse fel a www.coty.com weboldalt.

Terms and Conditions Privacy policy Adatvédelmi tájékoztató FAQ About us Contact us FACEBOOK