A Tesco-ból nőttük ki magunkat és büszkék vagyunk a gyökereinkre. Célunk, hogy nap mint nap egyre jobban szolgáljuk ki a vásárlóinkat.

Vásárlóinkat abban szeretnénk segíteni, hogy mindig csodásan érezzék magukat, ez teszi márkánkat népszerűvé és ellenállhatatlanná. A célunk, hogy vásárlóinkat olyan darabokkal örvendeztessük meg, amik magas minőséget képviselnek, elérhető árúak, a legutolsó trend szerint vannak megtervezve és olyan gyártóktól származnak, akik büszkék arra, hogy nekünk dolgozhatnak és akiket igazi partnerként kezelünk.

A legutolsó divattrendek

Az egész kollekciónkat magasan képzett, profi, saját dizájnereink tervezik meg, akiket a legfrissebb nemzetközi trendek, a vezető divattervezők, street style megjelenések és kulturális események inspirálnak. Tervezőink folyamatosan keresik az olyan színeket, anyagokat és szabásokat, amik a márkánkat a divatvilág központjába emelik.

Történetünk

Az F&F 2000-ban indult Nagy-Britaniában és 2008-ban nőtte ki magát nemzetközi márkává, amikor is Magyarországra, Csehországba, Szlovákiába és Lengyelországba terjesztkedett. Két évvel később igazi világmárka lett belőle, amikor megnyitottuk kapuinkat Malaysia, Thaiföld, Dél-Korea és Kína felé. Ma már majdnem 600 áruházban vagyunk jelen Közép-Európában és 150 más üzletben a nemzetközi franchise hálózatunkon belül.

Terms and Conditions Privacy policy Adatvédelmi tájékoztató FAQ About us Contact us FACEBOOK