rimmel

1834 ÓTA

Mi késztet egy fiatal illatszerészt arra, hogy családjával elhagyja hazáját és egy idegen városban, Londonban próbáljon szerencsét? Mi készteti arra, hogy megalkossa az első nem mérgező szempillaspirált, azután pedig megfizethető áron adja el, ahelyett, hogy luxusterméket csinált volna belőle? A határok feszegetése iránti motiváció és az önmegvalósítás iránti igény.

Mikor Eugene Rimmel és édesapja megalapította a Rimmel Házat 1834-ben, a szépség még teljesen más volt. A parfümöket ecetnek nevezték, a szempillaspirál pedig higannyal készült és a marketing egy standot jelentett a piacon. Eugene Rimmel 1890-ben bekövetkezett halálakor viszont a Rimmel márka már világszerte egyet jelentett a szempillaspirállal, Eugene volt az, aki úttörőként ötvözte a higiéniai termékeket és kozmetikumokat, és változtatta a szépséget művészetté.

A határok feszegetésére irányuló folyamatos igény táplálta a márkát a következő száz évben, ez adta a motivációt a folyamatos innovációk létrehozásához, arra, hogy újra értelmezd az alapokat és bátran kísérletezz számodra új termékekkel, trendekkel és színekkel.

A RIMMEL MA

MERJ KÍSÉRLETEZNI

A bennünk lakozó szenvedély az, amit merned kell kívülről is viselni. A Rimmelnél mi nem azért vagyunk, hogy meghatározzuk a külsődet. Mi csak abban segítünk, hogy megtaláld önmagadat. Minden árnyalat és textúra arra bátorít hogy feszegesd a határaidat a szépségben. Utána pedig lépd át őket!

AZ IGAZI ÉNED

Önkifejezés. Ez az, ami téged önmagaddá tesz. Ezért szeretjük a sminket. Általa lehetünk azok, akik akarunk lenni.

ÉLD MEG A LONDONI STÍLUST

1834 óra az önkifejezés a filozófiánk része. London a mi játszóterünk. A tökéletes páros. London saját szabályokat alkot. Saját színekkel. Leereszkedik. És piszkos. De mindezt kacérul és mosolyogva.

TALÁLD MEG A SAJÁT STÍLUSOD

Mindenkinek joga van az önkifejezéshez, mi csak különböző sminkeket adunk hozzá.

KI RIMMEL?

Rimmel az a londoni lány, aki könnyedén laza, közben pedig teljesen megközelíthető, egy világpolgár, aki Londont nevezi az otthonának. Nem törődik vele, hogy honnan jössz vagy hogy bukkansz fel, amíg önmagadat adod. Sminkszakértő, aki tanácsokkal lát el és új sminkek és irányzatok kipróbálására ösztönöz. Nem veszi túl komolyan az életet, mert az élet a szórakozásról és az új dolgok kipróbálásáról szól.

Terms and Conditions Privacy policy Adatvédelmi tájékoztató FAQ About us Contact us FACEBOOK